AKTEKKE OLARAK;

  • Malzeme kabulünden son ürün sevkiyatına kadar olan tüm süreçlerde ilgili ulusal ve uluslararası güncel mevzuat, tebliğ ve/veya kanunlara, Kalite ve Gıda Güvenliği Standartlarına, Helal üretim koşullarına, sağlık kurallarına ve otantisiteye uygun ürün üretmek,
  • Üretimin tüm süreçlerinde tüm gıda güvenliği ve savunması ile otantisiteye yönelik riskleri değerlendirip, önleyici tedbirlerin alınmasını, erişilebilirliğin sınırlandırılmasını, zafiyetin en aza indirilmesini sağlamak,
  • İyi Üretim Uygulamaları ve İyi Hijyen Uygulamaları şartlarını sağlamak,
  • Teknolojik Gelişmeleri takip etmek suretiyle işletme verimliliğini sürekli arttırmak,
  • Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin sürekli iyileştirilmesini, geliştirilmesini sağlamak ve etkinliğini arttırmak için her türlü gerekliliği yerine getirmek,
  • Her defasında tercih edilen marka olmak için müşteri beklentilerini eksiksiz olarak karşılamak,
  • Kalite, Helal Gıda ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi standartlarının gerekliliklerine uyarak, faaliyetlerimize ilişkin risk ve fırsatları analiz etmek, buna göre süreçlerimizin performansını sürekli iyileştirmek, bu doğrultuda hedefler oluşturarak gerekli kaynakları temin etmektir